TIPS!

hejhej,bloggare & läsare <3 , jo ni kanske redan vet att det finns hundra sidor om man vill läsa om det senaste om kändisar m.m , jag råder er att testa :

1.
www.people.com = jätte bra sida , man får reda på allt .


ville bara tipsa om det ! . puss & kram xoxo//sakhs

TRL

hejhej,amigos ännu en tråk dag . Tills jag hittade den här bilden på den söta underbara Jessica Alba som var med på TRL . jag älskar hennes klänning på den här bilden ,,

  

TWILIGHT !

hejhej , bloggisar & läsisar =D jo det är så att mitt syskon gick på twilight förhandsvisningen (som kostar mer) =P och sa att filmen var jätte bra . ! jag vill verkligen se den för den värkar sjukt bra . filmen är baserad på boken : om jag kunde drömma som jag ska läsa och den är jätte bra .

Är det nån som ska på premiären ? =)
THE BAD WEATHER BRINGS ME DOWN .

                                     


hejhej, bloggare & läsare . Det var vart en sorlig tråkig och dyster dag , igen . så tråkigt att det är mörkt , det drar ner allt . men det är ju mysigt på helgerna när man kan ha mys-pys , lr hur ? =) idag så har jag fixat och trixat på bloggen och hoppas ni gillar det . puss puss sötnosar ♥

NY vs. PARIS

 

VAD TYCKER DU ? PARIS ELLER NEW YORK ?


HAYDEN ON RED CARPET !

whazza !! , hejhej alla sockerbitar jag undrar vad ni tycker om Hayden på denna bild ? "/ hmm,,,,,,, jag tycker hon är helst underbar på denna bild , elegant och vacker , vad tycker ni ? =)
xoxo//sakhs  

HEJS!

hejhej , allesammans , jo nu så har jag en HAPPY WEEKEND ! , en happy weekend menas att ni alla kan nämna en kändis lr fler , kläder , länder , mode shower m.m om allt så kan jag hitta den fakta just ni vill ha . kanske skvaller från GREEN ROOM! , för mig så är det roligt att hitta de . JAG HOPPAS ♥

ENNU EN GÅNG NÄMN VAD SOM HELST OCH JAG SKA HITTA FAKTA , PUSS PUSS <3

xoxo//sakhs     

MTV MUSIC AWARDS

MTV MUSIC AWARDS .

De var jätte många olika Music awards som gavs ut på music festivalen i Liverpool . Tokyo Hotel, Britney Spears, och Katy Perry var bland de . Den 6/11 november  MTV Europe Music Awards hålldes . För er som inte såg den här har ni lite fakta .

The winners were:

Most Addictive Track: P!nk - "So What"
Video Star: 30 Seconds To Mars - "A Beautiful Lie"
Album Of The Year: Britney Spears - "Blackout"
New Act: Katy Perry
Headliner: Tokio Hotel
Ultimate Urban: Kanye West
Rock Out: 30 Seconds To Mars
Artists Choice: Lil Wayne
Act Of 2008: Britney Spears
Ultimate Legend: Sir Paul McCartney
Best Act Ever: Rick Astley
Europe's Favourite Act: Emre Aydin             

                              
wallpaper

wallpaper

wallpaper

wallpaper

wallpaper

wallpaper

wallpaper

wallpaper

wallpaper

wallpaper

wallpaper

wallpaper

wallpaper

wallpaper

Z&V

                   ZANESSA ; HAND-I-HAND PÅ LAX

                                                                     Glada som de är , söta som de är tillsammans  går de HAND-I-HAND --> . Zac Efron och Vanessa Hudgens var sedda kommande på LAX AirportLos Angeles, California i fredags (Oktober 31).

Precis i tid för Halloween festerna, Disney co-star paret kom hem från en underbar resa från Mexico från Mexico city för premiärenav “High School Musical 3: Senior Year”. =)

SNYGG OUTFIT VANESSA & HÅRSTIL .


RSS 2.0