DU ÄR VILLKORS LÖST VACKER !

Hejhej,bloggare ! , ett snabbt upplägg gör jag nu för att allt fler tjejer i Sverige och runt om i världen börjar få dåligt själv förtroende och inte gör det bara dig att må dåligt men utan folk om kring dig , folk som bryr sig om dig . I din ålder även om du redan är 18 år eller yngre så spelar det ingen roll du är vacker som du är och ingen kommer ändra dig ! du ska inte försöka ändra dig för nån annas skull , nej ! du ska ändra dig om du vill . - Varför vill du ändra dig !? det behöver ingen fråga . De flesta tjejer mår mest dåligt av deras vikt . Men tänk på att vikten ökar beroende på :

1.Längd - om du är 1.80 cm kan du inte väga 44 kg , det skulle vara sjukt .
2.Maten - beroende på vad du äter kan både ändra upp och ner .
3.Skellettet - Skellettet vi har i kroppen väger mycket och desto mer du äter som stärker skellettet gör att din vikt ändras .

OBS ! ät nyttigt för att stärka skellettet och för att just DU ska måbra !

Det är ingen tävling om vem som är snyggast , förutom på "Top model" men programmet går verkligen ut på att ha själförtroende och att ha en karriär som modell . De ni ser på reklamer är precis lika mycket värda som ni är !
De är sminkade och bär korsetter på tv , plastik operationer gör de , men allt de vi göra är att se naturliga ut , Precis som DU! , du är naturlig så tänk inte på det var dig själv , så ändra inte dig för någon , INGEN !  Du är vacker som du är oavsett om du är modell eller inte .


MVH ://SABBIE
,                    - ibland är allt du behöver någon som säger det här till dig lite oftare , =)


                                                                        

JONAS BROTHERS - FAMILJE ALBUM <3

Jonas Brother's fans har sett många familje foton på grabbarna de 3 senaste åren och här är några av de sötaste .

Fansen har också bl.a set många barn foton på sötnosarna . Men de här bilderna har de inte sett , för de hör fotona var i säkert förvar , men jag ska ge er en titt på de . Fotona av de berömda brödernas foto album .

  Du kan redan då se deras personlighet; Joe den rolige , och söta Nick ,Och Kevin som ser ut som en docka med de stora kinderna och de Krulliga håret !

NICKHOLAS JONAS , 16 ÅR - 16 SEPTEMBER <3JOSEPH JONAS , 19 ÅR - AUGUSTI

FYFAN, SÅ JÄVLA SÖÖT <3


KEVIN . JR JONAS , 20 ÅR .

BRÖDERNAS TILLSAMMANS , SMÅ SJÖMEN <3

BRÖDERNA BILDAS TILL : JONAS BROTHERS , 2005MILEY & POJKVÄNNEN + PAPPSEN.

Miley gick en promenad med hennes 2 bästa killar .  Hennes PAPPA och POJKVÄN .

De skulle bara ta något att äta och sen åka hemåt , Men under promenaden gick Miley på ett besök hos frissan och klippte sig och färgade håret lite. Man blir ju lite avis på att han en sån söt pojkvän som är modell och en cool pappa som Miley's .                   

                                                                                                                                  

ASHLEY PÅ SHOPPING RUNDA .

Ashley som nyligen har färgat hårit tillbaka till hennes naturliga bruna hårfärg såg shoppande på gatorna i Manhattan .

Hon var med hännes sötnosiga hund Maui(sjukt söt)samtidigt som hon kom från hennes favvo hobby;shopping.

Nyligen förklarade hon att hon var totala motsatsen till hennes karaktär Sharpay Evans i den ny släppta filmen "High School Musical3". -Det ända vi har gemensamt är att båda har mycket energi och älskar att skådespela. -Jag har alltid vetat vad jag vill liksamt gör Sharpay , Vi går in och gör våra saker annorlunda gemfört med varandra;säger Ashley till en intervju.

Här är några bilder på Ashley på gatorna i Manhattan . Snygg regnkappa tycker jag , passar med hennes nya "Hairstyle".


                           

                                

                                        

                                   

                                       

                                            

                                          

                                                                                                                          


VANESSA & ASHLEY PÅ: MTV MUSIC AWARDS

HÄR HAR NI EN BILD PÅ  HSM - TJEJERNA OCH BLIVANDE STJÄRNOR ASHLEY TISDALE OCH VANESSA HUDGENS ! HÄR VINNER TJEJERNA ETT , MUSIC AWARD !

YOU GO GIRLS !
                                                                                             visst är de söta ? <3  

         
                                                                                                                                                                                                                                                                          

MODE ++

Löst och ledigt

Kollage


Så här ledigt och skönt klädd skulle jag gärna vara imorgon då jag och pojkvännen förhoppningsvis åker på en liten shoppingrunda. Kanske blir det bara fönstershopping - men ögat måste också ha sitt.School it is

Kollage


Så här skulle jag kunna tänka mig att gå klädd till skolan. Bekväma kläder och en stor väska som rymmer all kurslitteratur.

Let's go party

Kollage


Nu blev det ju ingen discodans igår - men om jag hade fått välja hade jag gärna burit den här sommarinspirerande klädseln.Blått är flott

Blått är flott
Bekvämt ska det vara

Bekvämt är ledordet!

Det här skulle jag kunna tänka mig att skrota runt i här hemma - i väntan på att magkatarren ska ge med sig. Enkelt, avslappnat och mysigt.
VECKANS LÅT !

hejhej,bloggare & tittare . Jag satt framför datan och hade skiit tråkigt , men jag sökte runt lite på youtube , Hollywoods hetaste musik stjärnor och hittade en ny låt från "Demi Lovato" , Hennes nya album "Get back" . Jag hittade en superbra låt som jag tänkte dela med er .

                                                          DEMI LOVATO - BELIEVE IN ME . + LYRICS

                                .

VMA

NI HAR SÄKERT SÄTT DET PÅ MTV , "VIDEO MUSIC AWARDS" . HÄT HAR NI OLIKA KÄNDISAR SOM VAR DÄR DEN : ♥.9 SEPTEMBER .♥

NATALIE BEDINGFEILD


CHRISTINA AGUILERA & JONAS BROTHERS


LAUREN CONRAD


VANESSA ANNE HUDGENS


SELENA GOMEZ & TAYLOR SWIFT
MILEY 16 ÅR

MILEYS 16 ÅR FÖDELSEDAG .                        DEMI LOVATO                                                SELENA GOMEZ

    

MILEYS 16 ÅRS FÖDELSEDAG

                                        

VI SÄGER NU GRATTIS TILL MILEY I FÖRSKOTT PÅ HENNES FÖDELSEDAG . MILEY FYLLER IGENTLIGEN ÅR DEN 23 NOVEMBER MEN HON BESTÄMDE SIG FÖR ATT FIRA LITE TIDIGARE I ÅR . MILEY BJÖD MÅNGA AV HENNES VÄNNER SAMT ANDRA KÄNDISAR SOM STÅR HENNE NÄRA . BL.A DEMI LOVATO & SELENA GOMEZ . EFTER ALLT DRAMA SOM HAR SKETT MELLAN : M&M OCH DEMI & SELENA FAN SITE PÅ YOUTUBE SOM MILEY OCH HENNES VÄN MANDY , (BÄSTAVÄN,SAMT HENNES DANSARE) RETADE SELENA & DEMI . SÅ BJÖD HON DE ÄNDÅ . DE VÄRKAR VARA VÄNNER NU . GRATTIS I FÖRSKOTT MILEY !  =)

HSM3

                   

NI HAR SÄTT STJÄRNORNA REDAN TIDIGARE I DE 2 ANDRA FILMERNA , JA , STJÄRNORNA HAR FILMAT KLART FILMEN SOM KOMMER PÅ VITA DUKEN DEN : 24/10-08 , HIGH SCHOOL MUSICAL 3 SENIOR YEAR . FILMEN VERKAR JÄTTE BRA FÖR NU ÄR DET LITE MER INLEVELSE , JAG KAN NOG TÄNKA MIG ATT JAG SKA GÅ PÅ BIO OCH SE FILMEN , FÖR NU ÄR ♥  DET MYCKET BÄTTRE LÅTAR , MER KÄRLEK , VÄNSKAP . JAG KAN INTE VÄNTA FÖR ATT SE FILMEN . ♥


EN DAG I STAN :)

                                                                                                                                                                                                 

                                                                       BIO & RESTURANG & CAFÉ

Hejhej , mina sötnosiga bloggare och tittare . Nu är det så att igår så var jag i stan för att fira min pappa han fyllde år . Vi gick på en kinesisk resturang som var jätte vacker på insidan .  Det roliga var att de hade speglar upp i taket så man kunde bokstavligen se de andra äta och sånt . Ibland när man kollade upp så trodde man att maten skulle rammla , hehe :P , Jag åt jätte mycket och blev  propp mätt . Jag åt 2 tallrikar mat (mycket mat!) och 13 vattenmelonsbitar , jag älskar däremot VATTENMELON ! det är jätte gott . Det som var lite roligt var att tavlorna som de hade på väggen , det såg ut som att någon kollade på oss för du vet det var lite genomskinligt . Men maten var hur god som helst , du anar inte det . 
             

DEMI & SELENA

                             

En av de sjunger som en ängel,den andra är sjukt bra på att skådespela .

Men ändå så har de hållt ihop ända sen de först möttes på en audition för tv-serien i usa : Barneys & Friends . De har vart bästisar redan då som 7-åringar . Som de flesta vet så blev Demi Lovato mobbad under sina år från lågstadiet upp till slutet av mellanstadiet , och hon hade bara en vän och det var Selena Gomez . Såklart så förstår vi nu hur mycket deras vänskap betyder . Men de här tjejerna är inte bara kul , när de har vart på fester lr en filminspeling så brukar de lägga upp videosar på Youtube för att hålla sina fans och vänner nära som möjligt . Sist så hade de en "Dancebattle" med deras nära vän Allison Stoner som vi bl.a har sett i tv-serien på disneychannel i : The suit life of zack & cody , och som den musikproducenten i filmen som nyss var på premiär på disneychannel . "Camp rock" . Iallafall så hade de än "Dancebattle" och så klart så vann Allison för hon ha vart med i Missy Elliot videor och är dans lärare . Men de gjorde de bara för skoj eftersom de är så långt ifrån varann för nu så är tjejerna i Portorico i Spanien för att filma in deras nya film : Princess Protection Program . ser fram emot den filmen . För Selena som har gjort hennes nya film : Another Cinderella Story , som jag tyckte var ganska bra handlar om en tjej som älskar att dansa men inte vågat visa upp sig .

Som sagt filmen verkar sjukt bra och vi hälsar tjejerna , Lycka Till ! x)

RSS 2.0