DU ÄR VILLKORS LÖST VACKER !

Hejhej,bloggare ! , ett snabbt upplägg gör jag nu för att allt fler tjejer i Sverige och runt om i världen börjar få dåligt själv förtroende och inte gör det bara dig att må dåligt men utan folk om kring dig , folk som bryr sig om dig . I din ålder även om du redan är 18 år eller yngre så spelar det ingen roll du är vacker som du är och ingen kommer ändra dig ! du ska inte försöka ändra dig för nån annas skull , nej ! du ska ändra dig om du vill . - Varför vill du ändra dig !? det behöver ingen fråga . De flesta tjejer mår mest dåligt av deras vikt . Men tänk på att vikten ökar beroende på :

1.Längd - om du är 1.80 cm kan du inte väga 44 kg , det skulle vara sjukt .
2.Maten - beroende på vad du äter kan både ändra upp och ner .
3.Skellettet - Skellettet vi har i kroppen väger mycket och desto mer du äter som stärker skellettet gör att din vikt ändras .

OBS ! ät nyttigt för att stärka skellettet och för att just DU ska måbra !

Det är ingen tävling om vem som är snyggast , förutom på "Top model" men programmet går verkligen ut på att ha själförtroende och att ha en karriär som modell . De ni ser på reklamer är precis lika mycket värda som ni är !
De är sminkade och bär korsetter på tv , plastik operationer gör de , men allt de vi göra är att se naturliga ut , Precis som DU! , du är naturlig så tänk inte på det var dig själv , så ändra inte dig för någon , INGEN !  Du är vacker som du är oavsett om du är modell eller inte .


MVH ://SABBIE
,                    - ibland är allt du behöver någon som säger det här till dig lite oftare , =)


                                                                        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0